Plastikkirurgi: Er Det Riktig For Meg?

Å få kosmetisk kirurgi krever mye forskning, refleksjon og forberedelse; gi deg selv noen måneder på å gjøre deg klar. Du trenger hvile etter operasjonen, så ikke anstreng deg på noen måte. Les videre for flere gode råd.

Det er mange ganger i livet når å spare penger er en viktig del av en kjøpsbeslutning, men kosmetisk eller plastisk kirurgi er ikke en av disse gangene. Dette betyr ikke at du trenger den dyreste kirurgen som er mulig, men du vil sannsynligvis også unngå plastisk kirurgi.

Finn ut hvor operasjonen vil foregå på forhånd. Du kan undersøke dette stedet. Forsikre deg om at kirurgen din har valgt et lisensiert og akkreditert sted. Sjekk at hans eller hennes kontor er inspisert og akkreditert. Hvis operasjonen din vil bli gjort på kirurgens praksis.

Hvis du tenker på å få gjort noen kosmetiske operasjoner, må du huske at all operasjon medfører risiko. Det spiller ingen rolle hvor liten operasjonen er, det er alltid risiko for komplikasjoner. Så husk å være forberedt på det uventede hvis du planlegger kosmetisk kirurgi.

Selv om du aldri ønsker å velge en kosmetisk kirurg utelukkende basert på pris, er det ingen skade å handle rundt blant kvalifiserte kirurger. Hvis du har en kort liste over kirurger du vurderer, kan det hjelpe deg med å ta den endelige avgjørelsen å diskutere prisalternativer med hver av dem.

Prøv å finne en lege som har riktig sertifisering for å utføre prosedyren. Spør også legen din hvor mange ganger han har gjort prosedyren du ønsker, og be om å se bevis på hans påstander.

Be plastikkirurgen din om å se før og etter bilder av pasienter, de har utført kirurgi tidligere. På denne måten kan du se hva slags arbeid de gjør og bestemme om denne kirurgen er riktig for deg. Hvis du ikke liker det du ser på bildene, kan du besøke en annen kirurg.

I tillegg til å vite om de forskjellige typene anestesi som er tilgjengelig, er det også viktig å vite hvordan den skal brukes. Kirurger har lov til å gi generelle eller lokale doser, men for mer kompliserte prosedyrer vil en spesialist bli hentet inn. Dette vil påvirke den totale kostnaden så vel som kvaliteten på prosedyren.

Du må spørre på forhånd om bedring og ettervern. Det kan hende at du trenger betydelig fri før du gjenopptar normal arbeidsplan og livsstil etter en prosedyre. Du vil ikke stå opp og komme i bevegelse for tidlig, så sørg for at legen din forklarer deg tydelig hvor lang restitusjonen din må være.

Ta deg tid til å spare penger hvis du trenger det. Du bør aldri nøye deg med et billigere alternativ hvis denne løsningen er mer risikofylt eller hvis kirurgen ikke er riktig kvalifisert. Hvis du vil ha en operasjon, må du betale full pris og se etter kvalitet i stedet for å spare.

Et viktig skritt for vellykket kosmetisk kirurgi er å få nok hvile. Du bør ikke jobbe eller delta i fysisk anstrengende aktiviteter i henhold til legen din. Tipsene du har lært her vil hjelpe deg å få en mest mulig positiv opplevelse.